Şehit Yıldırım Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Ülke kalkınmasında akademik eğitimin yanında mesleki ve teknik eğitimin de önemine inanarak öğrencilerimizin hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarında ilgi, yetenek ve mensup oldukları toplumu mutlu kılacak bir meslek edindiren; ekonomik sosyal ve kültürel kalkınmada sorumluluk alabilme; birlik ve bütünlük içerisinde mensup olduğu Türk Milletinin çağdaş, uygar, güçlü, yaratıcı ve seçkin bir millet olmasını sağlamakta yeterliliğini en üst düzeyde kanıtlamış bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Her durum ve şartta ülkesinin çıkarlarını gözeten, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, onurlu bir yaşamı amaçlayan, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edip geliştirebilen, yenilik ve gelişmelere açık ve uyum sağlayabilen, düşünen, sorgulayan ve kendini her şartta rahatça ifade edebilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Türk Milletinin milli ve ve manevi değerlerine bağlı ve Milli kültürümüzü koruyup geliştirmeyi erdem sayan iyi bir insan, iyi bir yurttaş ve iyi bir meslek sahibi yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:20 - 12:20 13:30 - 15:50
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İNGİLİZE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0354) 7161006

WEB - https://candirsyycpal.meb.k12.tr

Adres - Atatürk Mahallesi Lise Caddesi No 2 Çandır/YOZGAT

Kütüphane Kitap Sayısı :1973
Öğretim Şekli :Gündüz

Yerleşim Yeri - Atatürk mahallesi Lise caddesi no:2 Çandır/YOZGAT

Adres - Atatürk Mahallesi Lise Caddesi No 2 Çandır/YOZGAT

Ulaşım Yozgat ve Kayseri´ye dolmuş ve otobüs seferleri bulunmaktadır. Yozgat 120 km , Kayseri 70 km dir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yozgat´a 120 km olup ilçe merkezinde hizmet vermektedir.